Aruba

The Links at Divi Aruba

The Links at Divi Aruba is een 18-holes golfbaan die gebouwd is op meer dan 90 hectare land, gelegen in Noord-Aruba. Het heeft uitstekende golf banen met ongeëvenaarde kwaliteit. De baan heeft een ongelooflijke uitzichten en de perfecte balance tussen golfen en genieten van de omgeving. Het par-72 championship golf course heeft 5 sets tees, waardoor het een uitdaging is voor spelers van alle niveaus. Er zijn ook vijf verschillende putting greens, een chipping green, professionele instructeurs en een uitgebreid golfprogramma om de spelers te helpen hun techniek te verbeteren. The Links at Divi Aruba biedt ook een restaurant, bar en golf shop en verhuur van golfclubs en trolleys. Al met al is The Links At Divi Aruba een geweldige plek om een dagje golf te spelen en te genieten van het prachtige landschap.

The Links at Divi Aruba biedt een uitgebreide golfervaring met 18 holes, een prachtig uitzicht en ongeëvenaarde faciliteiten. Het complex is gelegen aan het prachtige Eagle Beach waardoor u tijdens het spelen van golf kan genieten van de oceaan. In de omgeving is er een restaurant, bar en golf shop en verhuur van golfclubs en trolleys. Al met al is The Links At Divi Aruba een geweldige plek om een dagje golf te spelen en te genieten van het prachtige landschap. De golfbaan biedt de meest uitdagende holes met strategische waterhindernissen, bunkers en een goed ontworpen landschap. De golfbaan biedt ook een driving range met practice greens, waar je je techniek kunt verbeteren en swingen op verschillende hoogtezones. Bovendien organiseert The Links at Divi Aruba instructies en clinics en worden er verschillende toernooien georganiseerd. The Links at Divi Aruba is een perfecte locatie voor zowel beginners als professionele golfers. Ze bieden ook de verhuur van golfclubs en trolleys en hebben een golfshop waar je Golfkleding, schoenen, clubs, accessoires en andere items kunt kopen. The Links at Divi Aruba is dé perfecte locatie voor een onvergetelijke golfervaring.

Op The Links at Divi Aruba heeft u toegang tot professionele golfservices, waaronder golflessen, golfdemo’s, clubrepair, clubfitting en een golfsimulator. Er is ook een golfshop waar je Golfkleding, schoenen, clubs, accessoires en andere items kunt kopen. The Links at Divi Aruba biedt ook gratis golfcarts, sandcars en trolleys en heeft een golfshop waar u uw gewenste golfaccessoires kunt kopen.

The Links at Divi Aruba is een topklasse golfcourse met uitstekende faciliteiten die zijn ontworpen en gericht op het verhogen van uw golfervaring. De links zoals vernoemd bij The Links at Divi Aruba zijn een groen landschap met uitgebreide bunkers, veelzijdige greens en een verfijnde lay-out die een uitdaging bieden voor zowel beginners als gevorderde spelers.

The Links at Divi Aruba biedt een uitgebreid servicepakket waarmee golfliefhebbers de mogelijkheid hebben om hun game te verbeteren. Met behulp van golfles, golfdemonstraties, clubrepair, clubfitting en een golfsimulator kunnen spelers hun spel verbeteren, waarmee ze hun poten kunnen verheffen boven de rest. Met de uitgebreide golfshop faciliteiten, kunnen golfers hun golfuitrusting opwaarderen en upgraden. Dit omvat het kopen van golfkleding, schoenen, clubs, accessoires en andere items die nodig zijn om uw golfervaring te verbeteren.

The Links at Divi Aruba biedt een complete golfervaring aan alle golfers. Of u nu een beginnende speler bent of een gevorderde speler bent, The Links at Divi Aruba biedt u de beste golfervaring die momenteel mogelijk is. Met de topkwaliteit golfcarts, sandcars en trolleys, de golfshop faciliteiten en de golfservices die zijn ontworpen om uw spel te verbeteren, is The Links at Divi Aruba dé perfecte locatie voor een onvergetelijke golfervaring.

You may also like...