Geen categorie

Wat is het beste restaurant op Aruba?

Jouw vakantie op Aruba is pas écht geslaagd als je de beste restaurants en eettentjes op Aruba weet te vinden. Want net zoals in ieder ander land, stellen óók sommige restaurants op Aruba een beetje teleur. Op deze pagina willen wij 3 restaurants in het bijzonder uitlichten. Uiteraard zijn er nog vele andere eetgelegenheden waar je zeer smakelijk kunt eten en die echt de moeite waard zijn. Maar die komen wellicht op een andere pagina nog aan bod.

Luxe restaurants op Aruba

Carte Blanche Restaurant is een restaurant dat zich kan meten met de luxere restaurants in Nederland. Je moet hiervoor wat dieper in je buidel tasten maar daar krijg je dan ook een fantastische avond voor terug! De reviews zijn in ieder geval lovend.

Menukaart

Carte Blanche Restaurant op Aruba is een restaurant voor de echte fijnproever. Je geniet hier van heerlijk eten in een ongedwongen setting. Dit restaurant heeft een zeer uitgebreid menu maar je kunt zelf geen keuze maken. Je vertrouwt volledig op de chef-kok aan wie je doorgeeft wat je vooral wel of niet eet. Er worden vooral veel verse ingrediënten geserveerd en het 5-gangen menu wordt min of meer voor je neus gekookt. Het restaurant gooit vooral met haar bijpassende wijn arrangement hoge ogen.

Adres: Wilhelminastraat 74, Oranjestad 00000, Aruba

Tafel reserveren: +297 586 3339

Website

Openingstijden: dinsdag tot zaterdag geopend vanaf 19:00 uur tot 00:00 uur.

Advies: reserveer enkele maanden van te voren een tafel!

Goedkope Arubaanse restaurants

Kamini’s Kitchen is één van de goedkoopste restaurants van Aruba. Niettemin kun je hier prima lokaal eten. Bestel bijvoorbeeld curry shrims en garlic shrims. Of een uitgebreide snackschotel. De snackschotels bestaan o.a. uit kip en spareribs. De bediening is erg vlot en de eigenaresse is een zeer vriendelijke vrouw. Het zijn vooral de toeristen die van een snelle hap houden die hier komen eten. Daarbij is het een groot voordeel dat je goed eet voor weinig geld. Helemaal als je het vergelijkt met eetgelegenheden in het noorden.

Adres: De Vuyst 41B, San Nicolas 00000, Aruba

Bellen: +297 563 1933

Facebook

Openingstijden: woensdag tot maandag geopend vanaf 12:00 uur tot 21:00 uur.

Advies: bestel hier ook eens scampis met rijst!

Aruba restaurant voor vegetariërs

Fred Restaurant staat gek genoeg niet in de top-10 van beste restaurants van Aruba. Misschien omdat het nog een vrij nieuw restaurant is. Bij Fred Restaurant kan je heerlijk eten. Ze hebben geen menukaart. Net zoals bij restaurant ‘Carte Blanche’ kan je zelf geen keuze maken. Volgens de beoordelingen op o.a. Tripadvisor is Fred Restaurant bij uitstek het meest geschikte restaurant voor vegetariërs. Geef uiteraard wel aan de chef-kok door dat je veganist bent. En hij tovert voor jou een overheerlijke maaltijd op tafel. Volgens veel Nederlandse toeristen die gegeten hebben bij Fred Restaurant op Aruba, is het eten van een uitzonderlijk hoog niveau. Een enkeling noemt het zelfs een ‘once in a life time experience’. Dat wil wat zeggen!

Adres: Wilhelminastraat 18, Oranjestad, Aruba

Tafel reserveren: +297 565 2324

Website

Openingstijden: maandag t/m vrijdag geopend vanaf 19:00 uur tot 23:00 uur.

Advies: reserveer een tafel ruim van te voren (enkele maanden)!

You may also like...