Aruba

Octopus Aruba Sailing Cruises & Snorkeling Tours

Octopus Aruba Sailing Cruises & Snorkeling Tours maakt het mogelijk om Aruba, terwijl u geniet van de schoonheid van het Caribisch gebied, te verkennen. Deze cruises worden aangeboden op een prachtige 56 voeten Catamaran. Deze krachtige catamaran biedt u een onvergetelijke ervaring terwijl u geniet van de prachtige omgeving.

Met Octopus Aruba Sailing Cruises & Snorkeling Tours kan je genieten van het prachtige koraal en de vele kleurrijke vissen die hier te vinden zijn. Er worden dagelijks excursies aangeboden waarbij u kunt genieten van het mooie zeilen terwijl u door een mooie baai of het diepblauwe water van het Caribisch gebied vaart. U kunt zelfs een stop maken om te zwemmen en te snorkelen met de vele vissoorten of de prachtige koraalriffen.

Het schip biedt ook comfort aan boord met airconditioning, een aparte slaapkamer en een eigen badkamer. En het serieuze vaarwerk wordt gedaan door een professionele crew die je graag helpt bij het geven van de beste adviezen over de beste plekken om te gaan.

Octopus Aruba Sailing Cruises & Snorkeling Tours biedt een uitstekende kans om Aruba anders te beleven, terwijl u geniet van het Caribisch gebied. U zult heerlijke maaltijden genieten, met de beste kwaliteit kleine en grote faamproducten, en zal zeker de meeste van deze ervaring genieten.

Octopus Aruba Sailing Cruises & Snorkeling Tours is de perfecte manier om de prachtige Caribische omgeving en de schoonheid van de oceaan te ervaren. De reis zal beginnen met een tour aan boord van een privéjacht met een ervaren kapitein, waarvan het doel is om meer te weten te komen over het ecosysteem, terwijl u geniet van het rustige kabbelen van het zeewater. U zult worden getrakteerd op heerlijke maaltijden, met de allerbeste kleine, lokale en grote schelpdieren zoals kreeft, haring, pergola’s en schelvissen. Daarnaast zal de reis ook de mogelijkheid bieden om te snorkelen tijdens het tour, om zo de fauna en flora van een echte Caribische onderwaterwereld te ervaren. Octopus Aruba Sailing Cruises & Snorkeling Tours biedt een unieke, leuke en onvergetelijke ervaring, waar zowel comfort als avontuur samenkomen.

Octopus Aruba Sailing Cruises & Snorkeling Tours biedt een unieke, leuke en onvergetelijke ervaring, waar zowel comfort als avontuur samenkomen. Hier vinden geliefden, gezinnen en vriendengroepen de perfecte activiteit om de heldere blauwe wateren van Aruba te verkennen en de schoonheid van de Caribische zee te ervaren.

Tijdens een cruise kunnen reizigers genieten van het prachtige Arubaanse landschap, terwijl ze worden getrakteerd op een heerlijke lunch. Er is ook de mogelijkheid om te snorkelen, waar er de kans is om tropische vissen, schildpadden en andere dieren te bewonderen. Je kunt ook genieten van Arubaanse muziek terwijl je aan boord bent, gevolgd door verfrissende cocktails en bbq-gerechten.

Octopus Aruba Sailing Cruises & Snorkeling Tours organiseren ook speciale arrangementen die kinderen, gehandicapten en familiegroepen de mogelijkheid bieden om het meeste uit hun Arubaanse avontuur te halen. Zo bieden ze gepersonaliseerde vaartochten, die worden aangepast aan de behoeften en wensen van elke klant.

Er is ook een korte, 4 uur durende cruise, ideaal voor zowel cruisers die slechts korte tijd hebben om te genieten van de Arubaanse zee als voor degenen die de tijd hebben voor een uitgebreide tour. Als u de onvergetelijke schoonheid van de Caribische zee wil ervaren, kijk dan eens naar een van de vele vaartochten aangeboden door Octopus Aruba Sailing Cruises & Snorkeling Tours.

You may also like...