Aruba

Spaans Lagoen op Aruba

Spaans Lagoen is een uniek waterpark gelegen in Aruba. Het is een combinatie van een beek, een krater meer en strand, en biedt een geweldige plek voor het hele gezin. Er zijn veel verschillende activiteiten beschikbaar, waaronder duiken, kanoën, stand-up paddling, jetskiën en meer. Het is een geweldige plek om te ontspannen, te genieten van het uitzicht en wat tijd met familie en vrienden door te brengen. Spaans Lagoen is ook een populaire plek om wilde dieren te observeren, waaronder leguanen, zeeschildpadden, flamingo’s en meer. Het is een droomplek om te bezoeken!

Spaans Lagoen op Aruba is een droomplek om te bezoeken. Het is een populaire plek voor familie en vrienden om te genieten van de natuur. Niet alleen kunnen bezoekers genieten van de verbazingwekkende uitzichten, maar ook verschillende wilde dieren observeren. Bezoekers van Spaans Lagoen kunnen het water in gaan om te zwemmen, of gewoon langs de kustlijn lopen. Er zijn leguanen, zeeschildpadden, flamingo’s en verschillende andere wilde dieren die hier in het wild leven. Het is ook een populaire plek voor fotografen vanwege de ongelooflijke uitzichten en verschillende vogelsoorten die hier leven. Spaans Lagoen biedt iets voor iedereen – van natuurliefhebbers tot mensen die gewoon tijd willen doorbrengen met familie en vrienden. Kortom, het is een echte droomplek!

Spaanse Lagoen is een unieke omgeving op Aruba die de bezoeker de mogelijkheid biedt om een verscheidenheid aan vogels te observeren. Er wonen meer dan 35 verschillende soorten vogels in het gebied, waaronder flamingo’s, sterns, grutto’s, reigers, toekans, ibissen, kolibries en jagers. Ook wonen er meer dan twaalf verschillende soorten zeevogels in het gebied, waaronder pelikanen, meeuwen, zeekoeten, sterns, pijlstormvogels, sterntuimelaars en ooievaars. Het 30 ha grote Spanje Lagoen is de thuisbasis van deze indrukwekkende vogels en biedt een unieke kans om deze soorten te observeren in hun natuurlijke leefomgeving. Bezoekers kunnen recreëren in het gebied, kanoën, vissen en fotograferen terwijl ze genieten van de overvloedige vogels die hier voorkomen. Kortom, of u nu een natuurliefhebber bent of gewoon een dagje doorbrengt met familie en vrienden, Spaans Lagoen is een droomplek die het bezoek zeker de moeite waard zal maken!

You may also like...