Aruba Blog

Bushiri Karting Speedway op Aruba

Bushiri Karting Speedway op Aruba is de perfecte plek voor een geweldige dag vol actie. Races zijn beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen, dus iedereen kan deelnemen! Racers hebben de optie om een ​​speciaal aangepast kart te gebruiken om hun race ervaring aan te passen aan hun niveau. Er zijn ook vele andere opties, zoals een granieten uitdaging en een junior-competitie. Behalve karting, is er ook een pingpongtafel, een voetbalveld en een lokale bar voor de rest van iemands dag. Er is ook een uitstekend restaurant dat een geweldige mix van lokale gastronomie en internationale keuzes biedt. Bushiri Karting Speedway op Aruba biedt veel voor elke leeftijd en is een bezoek waard!

Bushiri Karting Speedway op Aruba is de perfecte plek voor een avontuurlijke dag! Het biedt een meeslepend race-ervaring op een indoor kartbaan, waar u uw behoorlijke portie adrenaline kunt krijgen. In de karting baan is er Nederlands- en Engels-sprekend personeel dat uw veiligheid en plezier garandeert. Er is ook een snackbar waar u tussendoor versnaperingen kunt kopen. Om de beleving compleet te maken is er ook een uitstekend restaurant dat een geweldige mix van lokale gastronomie en internationale keuzes biedt. Bushiri Karting Speedway is ook een geweldige plek voor kinderen. Er zijn karts met een lagere snelheid, die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Bushiri Karting Speedway is een bezoek waard, en biedt veel voor elke leeftijd. Bezoek Bushiri Karting Speedway en geniet van de meeslepende race-ervaring!

Bushiri Karting Speedway op Aruba is een spectaculaire racebaan, speciaal ontworpen voor kinderen. Het biedt een buitengewone race-ervaring voor alle leeftijden. Bezoekers genieten van de meeslepende race-ervaring die Bushiri Karting Speedway biedt. De baan heeft een grote selectie aan karts, verschillende racecourses en een onvergetelijk uitzicht op Aruba.

De Speedway biedt ook verschillende opties die fungeren als een uitstekende plaats voor een kinderfeestje. Er is ook een verkleedkamer en een veel leuke activiteiten. Naast de raceervaring, worden er ook kartingen cursussen aangeboden, waarmee deelnemers de kunst van het rijden aan leren.

Bushiri Karting Speedway op Aruba biedt een unieke ervaring voor kinderen van alle leeftijden. Of je nu een prille rookie of een ervaren racebestuurder bent, de Speedway heeft iets voor iedereen. Geniet van een onvergetelijke race-ervaring op Aruba’s Bushiri Karting Speedway.

Adres:Bushiri 25, Oranjestad, Aruba.

You may also like...