Aruba

Antilla Shipwreck op Aruba

De Antilla Shipwreck op Aruba is een beroemde duiklocatie die wordt bezocht door duikers van over de hele wereld. Het is de grootste schipbreuk in de Caraïbische Zee, met een lengte van 380 voet. Deze schipbreuk is gelegen onder de Westerse kust van Aruba, voor de kust van Malmok.

Antilla Shipwreck biedt een unieke duikervaring met veel leuke spullen om mee te spelen. Er zijn veel verschillende zeedieren, planten en koraal te zien die je alleen in de wereld van de Antilla Shipwreck vindt. Duikers kunnen genieten van het spectaculaire uitzicht en er zijn veel verschillende duikmogelijkheden.

Tijdens een duik kunnen duikers genieten van spectaculaire zeezicht, een rijke diversiteit aan vissoorten, een oud wrak en veel spannende spullen om mee te spelen. De schipbreuk is ook een interessante plek om te verkennen en te ontdekken.

Om deze belevenis veilig te kunnen ervaren, biedt Aruba uitgebreiderichtlijnen voor duikers. Onze gidsen en instructeurs zorgen ervoor dat u geïnformeerd en voorbereid bent op deze avontuurlijke duik. Het is de perfecte duikplek voor zowel ervaren als beginnende duikers.

Antilla Shipwreck is een antieke schipbreuk in Aruba die goed wordt onderhouden door lokale duikgidsen en instructeurs. Het is een avontuurlijke duik die goed is voor zowel ervaren als beginnende duikers. De duikbestemming ligt ongeveer 24 meter onder het oppervlak en het wrak is in de loop der jaren gebleken een waardevolle bestemming te zijn voor duiktochten. Met zijn groene zee en kleurrijke vis, is Antilla Shipwreck een van de meest magische duikplekken in de buurt. Er zijn lijnen zodat duikers zich tijdens de duik kunnen oriënteren en bepaalde functies grondig kunnen onderzoeken. De lokale gidsen en instructeurs zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de duikers de juiste informatie ontvangen en voorbereid zijn op de avontuurlijke duik. Antilla Shipwreck is de perfecte duikplek voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van het meest magische wrak dat Aruba te bieden heeft.

Antilla Shipwreck op Aruba is een avontuur zoals geen ander. Het wrak is 400 meter lang, dateert uit de Tweede Wereldoorlog en ligt op ongeveer 20 meter diepte in de Caraïbische Zee. Er is een enorme verscheidenheid aan vis, koraal en andere zeeleven die eromheen worden waargenomen, waardoor het een ideale plek is om te verkennen. Er zijn ook verschillende toeristische activiteiten toegankelijk in het gebied, waaronder duik- en snorkelexcursies. De duiklocatie is geschikt voor alle niveaus van duikers, van beginnend tot gevorderd. Duikers worden aangemoedigd om de juiste apparatuur mee te neme

You may also like...