Aruba

Alto Vista Kapel op Aruba

Alto Vista Kapel is een kapel gebouwd door de Rooms-Katholieke kerk op Aruba. Het is de oudste kerk op het eiland, gebouwd in 1750, en is vernoemd naar het uitzicht vanaf deze locatie. De kerk staat bekend om haar prachtige waterval aan de achterkant en de beelden binnen de kerk, waaronder de ‘Jesus of Nazareth’ kolos van kalksteen die dateert uit achttiende eeuw. De kerk heeft ook een bezoekerscentrum met een gift winkel en een bibliotheek. De kerk biedt ook verschillende liturgische diensten aan, zoals schilderijverspreiding, een tweedaagse retraite, Kerstvieringen, paasvieringen en lezingen.

Alto Vista Kapel is een kerk ideaal gelegen tussen de stranden en meren op Aruba. De kerk dateert uit 1750 en heeft een prachtig uitzicht over de Caribische Zee. De kerk biedt spirituele diensten aan de lokale bevolking, evenals toeristen.

De kerk heeft een kleine trum genaamd de ‘Gift Store’ waar bezoekers cadeauartikelen kunnen kopen. Er is ook een bibliotheek die boeken, CD’s, DVD’s en ander educatief materiaal bevat.

De kerk biedt ook verschillende liturgische diensten aan, zoals schilderijverspreiding, een tweedaagse retraite, Kerstvieringen, paasvieringen en lezingen. Om deze diensten te ondersteunen, is er een klein kantoor.

Alto Vista Kapel biedt ook huwelijksceremonies, grafstenen en begrafenisdiensten. Het personeel van de kerk biedt ook begeleiding en geestelijke diensten aan leden van de gemeenschap.

Alto Vista Kapel staat voor haar religieuze activiteiten en biedt een prachtige locatie om te genieten van rust, stilte en geestelijke opbuilding. De kerk is een ​​prachtige plek om tradities te bewaren en te vieren. Bezoekers kunnen er ook genieten van de natuur, de historische locatie en de prachtige uitzichten.

Alto Vista Kapel is een prachtige plek op Aruba waar bezoekers kunnen genieten van de natuur, tradities bewaren, vieren en geestelijke opbuilding zoeken. Deze kerk staat bekend om de schoonheid van de locatie, de historische locaties en de prachtige uitzichten. Bezoekers kunnen er genieten van de natuur, wandelen, kijken naar de zonsondergang en kunstwerken. Er is ook een klein gebedshuisje dat bezoekers tijdens hun bezoek kunnen bezoeken. Bij de kapel bevinden zich ook een viskwekerij, een tuin en een restaurant. Daarnaast doet de kapel ook mee aan lokale culturele evenementen en activiteiten, waardoor er verschillende manieren zijn om te beleven wat de voormalige Spaanse hangenden hebben nagelaten. Alto Vista Kapel is een prachtig indrukwekkende plek waar bezoekers een bijzondere verbinding met de natuur en de geschiedenis kunnen voelen.

You may also like...